Senior lønningsansvarlig

Vega Consultants AS
Senior lønningsansvarlig
 • Stillingstittel: Senior Lønningsansvarlig
 • Lokasjon: Sandnes
 • Stillingstype: Fast

På vegne av vår kunde, søker vi en Senior Lønningsansvarlig som vil ha totalansvar for leveransen av lønnsadministrasjon til kundene deres. I denne rollen vil du være ansvarlig for å opprette og vedlikeholde effektive lønnssystemer for kundene, samt gi kvalifisert rådgivning om blant annet lønns- og timesystemer, regnskap, og pensjon. I tillegg til å være faglig rådgiver, vil du også fungere som hovedkontakten mellom selskapet og kundene, og sikre god service og leveranse.

Arbeidsoppgaver:

Totalansvar for lønnsleveransen: Du vil ha ansvar for din egen kundeportefølje, og være ansvarlig for den fullstendige leveransen av lønnsadministrasjon til kunder. Dette innebærer å sikre at alle lønnsrelaterte prosesser er rettidige og nøyaktige, samt beregne, godkjenne og behandle lønnsutbetalinger i samsvar med gjeldende lover og regler.

Oppbygging av lønnssystemer: Vår kunde er interessert i hvordan teknologi kan gjøre regnskap og lønn mer effektivt, og du vil spille en viktig rolle i opprettelsen og konfigurasjonen av lønnssystemer for våre kunder. Dette innebærer å tilpasse systemene etter deres unike behov og sørge for at de er optimale for effektiv lønnsadministrasjon.

Kundeleveranse og relasjonsbygging: Som hovedkontakten til dine kunder vil du ha ansvar for å opprettholde gode relasjoner, forstå deres spesifikke krav og behov, og levere tjenester av høy kvalitet som møter deres forventninger. 

Rådgivning på lønns- og timesystemer: Du vil fungere som en kompetent rådgiver for kundene dine når det gjelder lønns- og timesystemer. Dette inkluderer å gi informasjon om beste praksis, identifisere muligheter for forbedringer og hjelpe dem med å maksimere effektiviteten i lønnsprosesser.

Avstemming av lønn mot regnskap: Du blir ansvarlig for å avstemme lønnsdata mot regnskapet for å sikre nøyaktighet og korrekt bokføring av lønnskostnader og relaterte utgifter.

Andre lønn- og rapporteringsoppgaver: Du vil håndtere ulike lønnsrelaterte oppgaver, inkludert skattehåndtering, lovpålagte rapporteringer, pensjon og forsikring, og andre administrative oppgaver knyttet til lønnsområdet.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har følgende utdanningsbakgrunn og tidligere erfaring: 

 • Høyere økonomisk utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for utdanningskrav.
 • Erfaring med å kjøre lønn selvstendig
 • God lønns- og regnskapsforståelse
 • God teknisk forståelse, herunder spesielt ulike lønnssystem
 • God kjennskap til lover og regler innen lønnsfaget
 • Gode formidlingsevner på norsk og engelsk

Ønskede personlige egenskaper

 • Positiv og engasjert
 • Nøyaktig og analytisk
 • Evne til å bygge relasjoner og like kontakt med kunder
 • En interesse for hvordan teknologi kan gjøre lønn og regnskap mer effektivt.

Kunden vår tilbyr grundig opplæring, samt mulighet for faglig og personlig utvikling i et fremoverlent miljø som kombinerer regnskap med teknologi.  

Er dette noe for deg? 

Kunden vår ønsker hurtig oppstart, og kandidater vil bli vurdert fortløpende. Ikke nøl med å sende oss CVen din idag! 

For mer informasjon om stillingen, ring Leah Jespersen på tlf. 413 32 939.


REFNR

401922

STILLINGSTYPE

Heltid
Vikariat/engasjement

TILTREDELSE

SØKNADSFRIST

Kandidater vil bli vurdert fortløpende

KONTAKTPERSON(ER)

Grethe Borg
90 52 19 29
grethe.borg@vegaconsultants.no