Software developer

Vega Consultants AS
Software developer

Innledning

Har du IT kompetanse, forståelse for økonomiske begreper og trives med å skape gode kundeopplevelser? Vi er på jakt etter tekniske løsningskonsulenter.

Arbeidsoppgaver

Som løsningskonsulent vil du jobbe med tekniske problemstillinger i avdelingen «Customer Care»

Oppgavene innebærer blant annet levering av nye moduler, endringsordre, oppgraderinger og ansvar for større eller mindre kunder. Programmeringskompetanse er nødvendig for å lykkes.

Du vil være en del av et svært kreativt og spennende IT miljø med engasjerte og faglig dyktige medarbeidere. Du får arbeide med både konfigurering og systemutvikling.

Web-applikasjonen Workflow er utviklet i .NET Framework og programmert i C# med MongoDB database. AngularJS benyttes som frontend rammeverk. Du vil jobbe med integrasjonene mellom Workflow og ERP systemet til kundene.

Ønskede kvalifikasjoner

Minimum bachelor’s grad i IT/Computer Science

God kunnskap om Microsoft-teknologi

Gode programmeringskunnskaper

Erfaring fra teknisk konsulentrolle er en fordel

Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker å skape gode kundeopplevelser. Du trives med å løse utfordringer og å jobbe sammen med andre. Du har stor interesse for faget og er ansvarsfull. Du er ikke redd for å si din mening og vil gjerne utgjøre en forskjell. Vi er interessert i både nyutdannede og erfarne medarbeidere, men det er nødvendig med erfaring fra web applikasjonsutvikling. Gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig er nødvendig i forhold til tett dialog med både kunder og kollegaer. Det er en fordel om du har forståelse og erfaring med regnskapsmessige prinsipper og prosesser.

Avsluttende tekst

For mer informasjon om stillingen, kan du kontakte Leah Jespersen på telefon 413 32 939


REFNR

STILLINGSTYPE

Heltid
Vikariat/engasjement

TILTREDELSE

10.06.2024

SØKNADSFRIST

KONTAKTPERSON(ER)