“Vega tar vare på sine konsulenter”

25 februar, 2020

(Bilde fra besøk hos Roy hos oppdragsgiver!)

Min reise med Vega startet for 7 måneder siden. Jeg var på jakt etter ny jobb og så dette nye selskapet som annonserte etter folk.

En av mine erfaringer er innen SAP, så jeg formulerte en søknad, la ved en CV og sendte avgårde.

Her ifra og fremover ble jeg med på en reise som jeg ikke har opplevd før jeg ble kontaktet av en av Vegas konsulenter. Hun var utrolig positiv og målrettet. Vega hadde en jobb de mente jeg kunne fylle, så det ble mengde med maildialog og alt for å sikre at det absolutt beste produkt ble sendt til kunden. 

Etter denne introduksjonen så ble inntrykket bare bedre og bedre.  I tillegg til utleie jobber Vega Consultants også med rekruttering. Også her var det hands on. Jeg ble invitert til en kunde sammen med min Vega-konsulent.  Vega klarte å selge meg inn til kunden på en imponerende måte.

Vega Consultants oppleves som et selskap som ikke selger folk basert på en CV, men at de vil vite hvem de selger. Mitt intervju med Vega var ikke om min CV, men om meg.

Denne filosofien er sikkert innlysende for mange, men jeg har ikke opplevd lignende service i andre selskap. Jeg har jobbet som konsulent i over 20 år.

Vega er et lite selskap og har ikke de største kontrakter med de største aktører, men jeg kan love at de gjør mer enn de aller fleste for å få deg ut på den jobben du tross alt søkte på når du så Vega Consultants sin annonse. Jeg håper at flere kan være med å bringe Vega frem i lyset. Og husk – jeg tror ikke de ønsker å bli størst, bare best.

– Roy Marthinsen

Andre innlegg

Hvordan skrive din beste CV

Hvordan skrive din beste CV

Din CV er ditt førsteinntrykk. Den skal hjelpe deg med å skille deg ut i mengden, samt gi leseren et ryddig overblikk over dine erfaringer og kompetanser. Å skrive en god CV er en kunst, men vi hjelper deg på veien! Nå oppdatert for AI-æraen. Start med kontaktdetaljer...

Ferieloven forklart

Ferieloven forklart

Ferieloven sikrer at du som arbeidstaker får feriefritid og feriepenger årlig. De fleste av oss har ikke lyst til å lese gjennom selve loven, så vi har oppsummert de viktigste punktene for å gi deg et overblikk over hvordan det virker. Ferieåret følger kalenderåret....

Hvordan gå fram når du ansetter

Hvordan gå fram når du ansetter

Så du har kommet fram til at din bedrift har behov for en ny ansettelse, enten på midlertidig eller permanent basis. Men hva gjør du nå? Hva må du tenke på, og hvem i bedriften din bør du involvere? Her er våre forslag til hvordan du bør takle ansettelsesprosessen i...