Trenger du nye medarbeidere?

Vi finner dem for deg!

Trenger du bistand til rekruttering, eller har du en midlertidig stilling å fylle?

I Vega Consultants AS er vi opptatt av få rett person på rett plass. For å lykkes med det må vi sikre en god prosess hvor den som søker nye medarbeidere får medarbeidere med riktig bakgrunn, egenskaper, kompetanse og erfaring, samt motivasjonen som trengs. Vårt bidrag er å sørge for bedre resultater gjennom å sikre god rekruttering, både til faste og midlertidige stillinger.

Vi jobber i mange ulike bransjer og fagområder.

Hos Vega Consultants AS møter du alltid erfarne og gode rekrutteringsrådgivere som sikrer solide prosesser og gode resultater. Vi jobber med mange ulike kunder som alle har sine unike behov, enten det dreier seg om vekst og behov for flere medarbeidere, organisasjonsendringer, omstilling og nedbemanning eller råd og bistand. Vega Consultants AS ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren for både kandidater og bedrifter, Det er vår visjon. Vi tror alltid at ting kan gjøres bedre, og vi ønsker å sikre gode resultater for våre kunder ved å sikre de beste kandidatene.

Vi jobber etter solide modeller, med gode intervju og referanseintervju. Vi tilbyr også arbeidspsykologiske tester, profiltester og -analyser.