– Det lokale konsulenthuset for rekruttering og bemanning

Hvem er Vega Consultants?

– Det lokale konsulenthuset i Stavanger som tenker stort

Vår visjon

Med til sammen over 30 års erfaring og kontor i Stavanger, energihovedstaden, jobber vi for store og små kunder i mange bransjer og med mange ulike fagområder. Vega Consultants er din lokale lagspiller innen rekruttering, midlertidig bemanning og konsulent-tjenester – enten du er jobbsøker eller arbeidsgiver.

Vi brenner for å finne rett kandidat til rett jobb, og leier ut og rekrutterer konsulenter innenfor blant annet administrasjon, finans, IT, økonomi og regnskap, ingeniør-fag, HMS, dokumentkontroll og HR.

Personlig kontakt og god oppfølgning er hvordan vi skiller oss ut fra mengden, og vi streber alltid etter å levere høykvalitetstjenester til våre kunder og konsulenter.

Fordi vi alltid tror det kan gjøres bedre!

Se våre ansatte

Våre verdier

Ærlighet

Ærlighet underbygger alle våre handlinger. Vi gir våre kunder og konsulenter ærlige og konstruktive tilbakemeldinger for å kunne hjelpe begge parter på best mulig måte.

Kvalitet

Vi er opptatt av å levere kandidater av høyeste kvalitet. Alle våre kandidater er intervjuet og referansesjekket på forhånd, samtidig som at vi utfører bakgrunnssjekk på kundene våre. Vi investerer i kunde- og konsulentrelasjonene våre, og et fokus på kvalitet underbygger dette.

Tilgjengelighet

Vi er tilstede for våre konsulenter og kunder så de alltid føler at de har oss i ryggen. Vi responderer raskt på henvendelser, og er fleksible i å imøtekomme alle parter for å legge til rette for et smidig samarbeid.

Glede

Vi tror på at å jobbe med glede gjør en forskjell. Våre konsulenter er fulle av godt humør, og er begeistret for faget sitt og menneskene de jobber med.

Møt våre ansatte

Grethe Borg

Daglig leder/partner

Grethe begynte i bemanningsbransjen i 1987. Hun har jobbet med rekruttering og bemanning av midlertidige og faste stillinger innen følgende: IT, regnskap, finans, økonomi, ingeniørstillinger, HR, administrasjon, innkjøp, logistikk, salg og KAM posisjoner.

I tillegg har hun også jobbet i riggselskap med oppbemanning av rigger i Norge og internasjonalt.

Grethe har erfaring med drift, fra egne selskap og som daglig leder. Hun har jobbet som eiendomsforvalter og teknisk leverandør til nybygg og ombygginger/renovasjoner.

Hun er utdannet innen personal og organisasjon og har hatt flere stillinger som HR Advisor og KAM for store internasjonale selskap.

Grethe bruker sitt nettverk til søk etter de beste kandidatene. Hun har kreative løsninger, noe kundene setter stor pris på. Hun er sparring partner og leverandør – en vinn, vinn situasjon for begge parter.

I flere stillinger har hun hatt ansvaret for innleie av personell – så hun kjenner andre siden av bordet godt.

tlf: 905 21 929

 

Kjersti Jonker

Senior Rådgiver (i permisjon)

Kjersti har med seg fire års erfaring som rekrutteringsrådgiver for store rammeavtalekunder innen olje- og energisektoren. Hun har en bachelor i Petroleumsgeologi fra Universitetet i Stavanger, noe som har gitt et godt grunnlag i hennes arbeid innen teknisk rekruttering. Fokus på kompetanse i kombinasjon med interesse for mennesker er grunnlaget i hennes arbeid. For hun vet at kvalitet i prosessen skaper tillit.

tlf: 977 04 446

 

Leah Jespersen

Rådgiver

Leah er utdannet med master i Human Resource Management ved The Open University, med bakgrunn i Londons forlagsbransje. Hennes internasjonale bakgrunn har gitt henne muligheten til å jobbe med en rekke mennesker, samt erfaring i å sette seg inn i andres ønsker og behov. Leah verdsetter samarbeid, empati og hjelpsomhet, og hun trives best når hun får jobbe med mennesker og hjelpe de i arbeidslivet. Hun mener omtenksom og personlig rådgivning er det som gjør forskjellen.

tlf: 413 32 939

 

 

 

Kim Olav Svines

Rådgiver

Kim Olav har med seg fjorten års erfaring som leder innen bank og finans, og har også vært næringsdrivende i flere år. Han har lang erfaring med rekruttering av medarbeidere, og trives veldig godt i denne rollen. Han har sett med egne «lederøyne» at folk som har det gøy på jobb, også leverer de beste resultatene. Glede og kvalitet går oftest hånd i hånd.

tlf: 482 18 203

Erik Hammer

CEO/styreleder

Erik er CEO i Sirius Group AS, Vega Consultants morselskap, og er utdannet siviløkonom (Cand. Merc.). Han har bakgrunn fra ledende posisjoner i konsulent- og engineering selskap, og har lang erfaring fra flere bransjer knyttet til oljeservice, rederi og industriselskaper – lokalt og internasjonalt. Erik jobber aktivt inn i ulike selskap med daglig drift, og har lang erfaring som gründer av flere selskap. I tillegg har han verv i flere styrer og organisasjoner.

tlf: 413 35 042

"Dette er uten tvil det konsulentselskapet som jobber MEST for sine ansatte. Jeg har jobbet for mange aktører, men ingen kommer i nærheten av innsatsen Vega gjør for sine konsulenter. "

Roy Marthinsen, Tools & System Specialist, Vår Energi Norge AS