Jobbsøker

Er du på jakt etter nye muligheter? Nye arbeidsoppgaver i spennende selskap til god lønn. Kanskje noen år som konsulent er noe å vurdere. Vi har mange utfordrende, lange og godt betalte muligheter.

Ledige Stillinger

På denne siden finner du en oversikt over alle ledige stillinger som til enhver tid er utlyst. Her vil det være både konsulentoppdrag og faste rekrutteringer vi har for kunder.

Generell jobbsøker

På utkikk etter nye utfordringer, men finner ikke noe som er «spot on» i ledige stillinger. Vi har en del jobber inne som vi ikke legger ut. Kanskje er en av disse jobben du ser etter? Legg inn din cv og ring oss – så tar vi kontakt! 

Vi vil finne den rette jobben for deg!

Vi har et stort nettverk, og hos oss møter du alltid erfarne og dyktige rekrutteringsrådgivere som ivaretar deg og dine interesser gjennom hele prosessen. Vi har alltid øyne og ører åpne for å se om det kan være muligheter for våre kandidater hos en av de mange bedriftene vi jobber med.

Dagens arbeidsmarked har en del begrensninger med strenge krav til erfaring og dokumentert kompetanse, men det er langt flere muligheter enn begrensninger. I Vega Consultants jobber vi derfor tett med kandidatene våre for å kartlegge mulighetene som ligger i hver stilling og hos hver kandidat. Vi vil være et naturlig samarbeidspartner i ditt jobbsøk, fordi vi ønsker alltid å forbedre oss og gjøre vårt beste ovenfor våre kandidater.

Se gjerne gjennom våre ledige stillinger og send inn din søknad. Hvis det skulle være at du ikke finner den rette stillingen for deg, men du vil høre om hvilke muligheter du har, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat med en av rådgiverne våre. Uansett er du alltid velkommen til oss i Vega Consultants AS!