Tjenester

Over 30 års erfaring innen rekruttering, midlertidig bemanning og konsulent-tjenester

Rekruttering

Vi har over 25 års erfaring med variert rekruttering av variert personell. Vi kjører deler eller hele rekrutterings­prosessene for dere 

Midlertidige stillinger

Vi leverer vikarer og konsulenter til midlertidige stillinger innenfor varierte områder. Du sier hva du trenger og hvor lenge – og vi ordner kandidaten.

Rekruttering til styreverv

Firma opplever forskjellige utfordringer i forskjellige faser, og vil knytte til seg personer som kan gi firmaet ett løft og nye innspill.

Management for hire

Ser din bedrift etter ledere for en kortere periode? Har dere en tidsbegrenset utfordring dere ikke kan eller ønsker å dekke med egne ansatte, kan dette være en god løsning.

Tester / Profil analyser

Personlighetsinventoriet NEO måler fem omfattende dimensjoner av personlighet. Dette danner ett utgangspunkt for en beskrivelse av din personlighet. Les mer om hvordan den kan hjelpe deg/din bedrift her.

Søker du nye utfordringer?

Vi jobber også med flere stillinger som vi ikke lyser ut. Legg derfor gjerne inn din CV i vår database selv om du ikke ser en stilling som passer deg akkurat nå.

Trenger du bistand til rekruttering, eller har du en midlertidig posisjon å fylle?

Vi formidler ledere, spesialister, teknisk personell, IT konsulenter, administrativt personell, finans, økonomi og kan også formidle flinke folk til styreverv. Våre kandidater er intervjuet og referansesjekket. Vi tre i Vega Consultants kan tilby deg som kunde god lokal bedriftskunnskap, godt nettverk, personlig oppfølging og vi har god oversikt over våre kunder og konsulenter.